Uutta energiaa vihersmoothiesta!

10.09.2017

Olen nyt kahden viikon ajan tehnyt joka päivä itselleni vihersmoothien. Löysin aivan ihanan ja hyvänmakuisen reseptin.

Laitan tehosekoittimen pohjalle banaania, ananasta, kurkkua,siihen päälle joko pinaattia, salaattia tai viherkaalia ja mantelimaitoa sekä hieman vettä. Halutessa siihen voi lisätä proteiinijauhetta. Olen lisännyt myös proteiinia ruokavaliooni ja syön päivittäin kananmunia, joissa on kaikki ravintoaineet, joita tarvitsemme.

Oloni on siis aivan mahtava. Tuntuu, että olen energiaa täynnä ja entisenä kahvin suurkuluttajana juon enää pari kuppia päivään. Aiemmin tuntui, että väsymys iskee jossain vaiheessa päivää ja siihen olen tarvinnyt äkkiä kahvia. 

En ole aiemmin huomannut näin suurta muutosta kehossani ja olotilassani. Suosittelen lämpimästi tätä smoothieta! Kaikki vihreä antaa uutta elinvoimaa joka tulee suoraan maasta. Muutenkin kaikki ravinto, jota käsitellään mahdollisimman vähän, on kaikista parhainta ja ravintorikkainta elimistölle.

Kuuntelin tänään muuten juuri radiota, jossa kerrottiin, että uusimpien tutkimusten mukaan suuri vitamiinimäärä olisi vahingollista elimistölle. Samassa ohjelmassa kerrottiin, kuinka vihreä tee voi kuormittaa maksaa.. Tämä tuli radiosta, joten sen totuudellisuudesta en voi tietiää. 

Muutenkin aina on puolesta ja vastaan puhujia eri ruokavalioista. Tärkein on löytää omalle elimistölle sopiva ruokavalio. Sen huomaat omassa energiatasossasi ja totta kai myös painonhallinnassa.

IIN-koulutuksen, jonka olen itse käynyt, suositteli käyttämään pääasiassa D-vitamiinia ja Omega 3-kalaöljyä. Kaiken muun saamme ravinnosta, jos syömme oikein. Itse käytän ravinnon lisäksi juurikin näitä sekä sinkkiä ja magnesiumia.

Tee uutta tänään, kokeile uusia juttuja ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä smoothieta!