Uusi verkkovalmennus tulossa!

01.11.2017

Hyppään taas tuntemattomaan ja olen työstämässä uutta verkkovalmennusta! Tämä on ensimmäinen, oma verkossa tapahtuva valmennus.

Valmennus kestää 5 viikkoa ja viikoittain asiakkaani saa 3x joogaa, 2x mentaalivalmennusta, yksilötehtäviä, oikean ruokavalion rakentamista sekä Facebook-ryhmän tuen. Aiheena tässä valmennuksessa on itsetunto, sen vahvistaminen ja vastuunotto omasta hyvinvoinnista.

Itsetuntomme vaikuttaa kaikkeen. Se, kuinka ajattelemme itsestämme, näkyy elämässämme. Suhtaudunko elämääni kyynisesti ja epäilevästi? Suhtaudunko negatiivisesti itseeni ja muihin?Annanko itselleni koskaan onnistumisen mahdollisuutta, vai olenko ohjelmoinut ajatukseni niin, että minusta ei tule koskaan mitään enkä ole mitään.  

Olenko katkera, kaunainen ja ajattelen, että menestys kuuluu muille, mutta ei minulle. Olen kuitenkin liian vanha tai nuori aloittaakseni mitään uutta. Elämäni on tässä ja en voi enää mitään itselleni tai elämälleni. Ja varsinkaan muutokselle.

Kuten tietokoneen kovalevy, me voimme ohjelmoida mielemme uudelleen. Itsetunto voi saada kolauksia elämän aikana moneenkin kertaan, mutta jokainen on itse vastuussa siitä, nouseeko ylös.

Minä olen moneen kertaan ollut siellä maassa. Täysin lyötynä ja kokenut todellista epäonnistumisen tunnetta. Olen moneen kertaan miettinyt, olisiko minun pitänyt tehdä toisin menneisyydessä. Ja vaikka kuinka yritin ja yritin, päädyin samaan tilanteeseen, mistä lähdin.  

Jooga on ollut minulle tie käsitellä epäonnistumisia ja itsetuntoon saamiani kolauksia. Joogan avulla sain kosketuksen kehooni ja omaan sisimpääni. Pystyin näkemään itseni kirkkain silmin ja huomasin, kuinka olin verhonnut heikon itsetuntoni menestyksen viittaan. Heikko itsetuntoni vaati myös täydellisyyttä; sekä itseltäni sekä muilta. (Mikään muu ei tuota niin kovaa stressiä kuin täydellisyyden tavoittelu!) En ollut mikään helppo ihminen, koska vaadin muilta myös täydellisyyttä.

Oma prosessini kesti melko kauan. Opettelin uuden tavan suhtautua itseeni ja elämään. Jooga on antanut minulle armollisuutta itseäni ja muita kohtaan. Pystyn hyväksymään itseni ja samalla elämä on helpottunut kertaheitolla. Hyväksyn myös muut ihmiset ja annan muiden olla juuri sitä, mitä he ovat. Yrittämättä muuttaa tai manipuloida ketään. 

Tähän kyllä on vaikuttanut suuresti myös coaching-tutkinnon suorittaminen. Coaching oli hetki, jolloin todellakin näin oman itseni ja se oli aika pysyttävää..

Olen silti vielä matkalla. Koska itselleni on tapahtunut niin paljon hyvää tämän prosessin kautta, haluan jakaa ja opettaa sitä muillekin. 

Verkkovalmennukseni "From Zero to Hero" alkaa 1.1.2018 ja on siis 5-viikkoa kestävä. Odotan jännityksellä, mitä tuleman pitää ja kuinka ihmiset ottavat yleensäkin tämän vastaan! 

Laita minulle viestiä, jos haluat tietää tästä enemmän! Tai jos haluat jakaa omia kokemuksiasi!