Toukokuun alku

30.04.2018

Tänään on vappuaatto ja toukokuun alku jo häämöttää! En voi ymmärtää tätä ajan kulua. Tuntuu, kuin aika menee kuin siivillä enkä ehdi edes huomaamaan, kun olemme jo kesässä!

Minulla on ollut tosi kiirettä uuden työni myötä. Nautin kyllä joka hetkestä ja pidän todella paljon uudesta työstäni tässä italialaisessa yrityksessä nimeltä Mapei. Toimin telakkateollisuudessa ja tykkään tästä. On hienoa nähdä, kun suuret laivat lähtevät rakentumaan aivan nollasta. Ja mahtava on ollut päästä tutustumaan myös kaikkiin uusiin ihmisiin tällä toimialalla.

Myös monet yritykset ovat olleet todella kiinnostuneita joogasta, sillä totta kai minä kerron kaikille myös joogan voimasta. Stressaavassa ja kiireisessä työssä monet etsivät helpotusta stressiin ja yleisin tapa on tarttua alkoholiin. Se on turmiollista sekä fyysisesti että henkisesti. Jooga tarjoaa todella hyvän muodon vapautua stressin aiheuttamasta negatiivisesta energiasta ja jännityksestä. Jooga tuo mielenrauhaa ja todella hyvän ja tasapainoisen olon!

Harmi vain, että en pysty ohjaamaan enää niin paljon tunteja, kuin haluaisin. Työmatkojeni takia en voi ottaa viikolle tunteja. Muta teen parhaani ja haluan ohjata edelleenkin, sillä rakastan joogaa. 

Mietin samalla tavotteita, sillä olen hyvin tavoitteellinen ihminen. Jos ei ole mitään tavotteita elämässä, elämä vain lipuu ohi. Siksi on hyvä tehdä tavoitteita ja tsekata myös, mihin on päässyt ja miten kehittynyt. 

Minun tavoitteitani on edelleen kehittyä jooganohjaajana, tuottaa iloa ihmisille, jotka käyvät tunneillani, oppia puhumaan sujuvasti italiaa sekä kehittyä nykyisessä työssäni huippu asiantuntijaksi. Miten tämä kaikki sitten saavutetaan? Tekemällä joka päivä asioita näiden tavoitteiden eteen. Esimerkiksi italian kieltä opettelen tunnin verran joka päivä. Jos minulla ei ole mitään suunnitelmaa ja toteutusta, jää tavoitteet vain haaveeksi. Siksi on tärkeää miettiä myös, haluanko näitä todella, sillä tavoitteiden saavuttaminen vaatii aina työtä.

Olemme kohta vuoden 2018 puolessa välissä. Missä sinä olet tällä hetkellä menossa? Oletko saavuttanut jos asioita, joita kohti päätit suunnata vuoden alussa? Vai oletko kenties päässyt irti jostain huonosta tavasta toimia ja korvannut sen uusilla toimintatavoilla? Tai sitten päästänyt vain irti asioista ja ihmisistä, jotka eivät enää kuulu elämääsi. Joskus vain joidenkin ihmisten aika elämässämme on ohi. 

Kaikella on oma aikansa elämässämme. Tärkeää on huomata, milloin roikumme vain totutun tavan mukaan jossain, josta olisi pitänyt päästää jo aikaa sitten irti ja antaa uusien tuulien puhaltaa elämään. 

Minä olen huomannut, miten aika on tärkeää. Ja mihin oman aikansa käyttää. Minulle oma aika on todella tärkeää, varsinkin kun sitä on vähän. Olen oppinut sanomaan ei niille ihmisille ja asioille, jotka eivät anna minulle mitään. En ole enää pelkästään kiltteyden takia olosuhteissa, jotka eivät anna minulle mitään. Mutta tämä on ollut todella pitkä tie tähän pisteeseen! Omien, lapsuudessa mieleen iskostuneiden ajatusten ja opittujen tapojen muuttamiseen menee todella pitkä aika. Mutta kannataa tämä tie aloittaa, sillä muutosta ei ole koskaan liian myöhäistä tehdä!

Pidä itsestäsi huolta, ole läsnä itsellesi ja tunteillesi ja muista, että olet tärkeä!