30 days Top Challenge

26.01.2017


Tammikuu on jo loppusuoralla. Tämä kuukasi on ollut todella kiireinen ja olen aloittanut ohjaamisen myös Foreverilla. Lisäksi loin uuden valmennuspaketin, 30 days Top Challengen. 

Ajatus tästä lähti liikkeelle, kun suunnittelin mainostani. Monet erilaiset yritykset nähneenä, halusin alkaa auttamaan ihmisiä. Olemme kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mitä me syömme,kuinka me liikumme ja mitkä ovat ne ajatukset, jotka pyörivät päässä.

Suurin osa tietää, että olisi hyvä liikkua ja syödä hyvin, mutta sitä vain ei tehdä. Mielummin mennään lääkäriin ja otetaan pilleri toisensa jälkeen, Tästä seurauksena tulee erilaisia sivuoireita, mutta on helpompi ottaa pilleri kuin tehdä päätös paremmasta elämän laadusta.

Siksi kehitin uuden valmennuskonseptin, jonka pääpaino on mentaalipuolella. Kaikki lähtee ajatuksesta. Me olemme tapojemme tulos ja toimimme tapojemme mukaan, vaikka ne olisi huonojakin. Tässä asetamme tavoitteet, suunnittelemme keinot, kuinka niissä pysytään ja kuinka ne saavutetaan. Lisäksi yksilöharjoitusten kautta ihmiset saavat paljon uusia havaintoja itsestään sekä avaimia muutosten läpiviemiseen.

Minä tiedän, että jokainen kykenee muutokseen, jos vain tarpeeksi sitä haluaa. Tavat eivät muutu yhdessä päivässä, vaan se vie todellakin pidemmän ajan. Siksi valmnenukseni on 30 days Top Challenge. 30 päivän aikana alkaa jo tapahtumaan myös mielen alueella muutosta ja uudet tavat alkavat juurtumaan. Tämä yhdistettynä joogaan, ravintoon, kuntosaliin ja aerobiseen liikuntaan on lyömätön yhtälö.

Olen todella innoissani tästä, sillä nyt pystyn aidosti auttamaan ihmisiä ja viemään heitä täysin uudelle tasolle ja tarjoamaan työkalut siihen.

Ensimmäiset kaksi ryhmääni ovat kohta käyneet Challenge-ohjelman ja odotan todella innolla tuloksia! 

Olen löytänyt oman juttuni ja olen todella kiitollinen ja onnellinen tästä!