Tammikuu ja uuden vuoden alku

06.01.2018

Tammikuu ja vuosi 2018 on alkanut. Edessäni on taas uusi kirja, jonka sivuja alan täyttämään. 

Vuoteni on alkanut todella vauhdikkaasti ja hyvin. Olen onnellinen uudessa työpaikassani, joka vie minua uusiin paikkoihin ja pääsen samalla myös tutustumaan uusiin ihmisiin.

Olen miettinyt paljon omaa ajankäyttöä ja sitä, miten ehdin ohjaamaan joogaa, kun viikot menee työmatkoilla ympäri Eurooppaa. Tänään kuitenkin taas tuli niin hyvä fiilis, kun olin ohjaamassa joogaa ja näin taas kaikki  ihanat ihmiset! Totesin, että en voi jättää todellakaan tuntejani, sillä saan samalla siitä niin paljon iloa ja voimaa. Antaessaan saa, tämä on vanha viisaus.

Tämä pätee myös muihinkin asioihin elämässä. Monta kertaa odotamme, että saamme itse ennen kuin voimme antaa mitään. Mutta jos mietit vaikka maanviljelystä, jossa ensin istutetaan siemen ja odotetaan, että se kasvaa täyteen mittaansa ja sitten vasta voidaan niittää sato. Joskus sato tulee runsaana takaisin, toisinaan sateet ja huonot ilmat turmelevat sadon ja tulos jää pieneksi.

Usko mahdollisuuksiisi ja tilaisuuksiin. Laita itsesi likoon ja odota, että elämä antaa takaisin sitä, mitä annat. Ja jos joskus näin ei käykään, niin älä silti menetä uskoasi.  Uusi päivä tulee ja sen mukana uudet mahdollisuudet. 

Aseta tavotteita, työskentele niiden etene ja anna kaikkesi. Älä tee mitään puolella teholla. Sytytä sydämesi ja anna sen loistaa tänä vuonna 2018. Kun annat kaikkesi, saat sen moninkertaisena takaisin. Vaikka se ei heti tässä hetkessä tuntuisi sille, tai et näkisi vielä työsi tuloksia, älä luovuta. 

Elämässä tulee vastoinkäymisiä ja pettymyksiä. Kukaan ei niiltä voi välttyä. Samalla ne kuitenkin ohjaavat tietä eteenpäin ja vastoinkäymisten jälkeen voit olla paljon vahvempi ja viisaampi. 

Toisinaan vastoinkäymiset saattavat tehdä ihmisestä kriittisen, kaunaisen ja katkeran. Katkeruus ei koskaan vie sinua kuitenkaan eteenpäin, vaan se pysäyttää kasvun ja myrkyttää sinut sisältäpäin. 

On surullista, jos annat kallisarvoisen elämän valua hukkaan menneiden asioiden vuoksi. Tiedän, että elämässä on paljon vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta. Olen itse saanut tätä roppakaupalla elämässäni., Mutta vain minä voin valita elämäni suunnan. Joko voin jäädä muistelemaan kärsimääni pahaa ja velloa siinä tuoden aina enemmän lisää katkeruutta sydämeeni. Tai voin antaa anteeksi, suunnata katseen tulevaisuuteen ja tarttua tähän hetkeen.

Tämän päivän ajatukset ja asenteet määrittävät huomisen päiväsi. Valitse hyvät ja kauniit ajatukset elämääsi. Tee tästä päivästä paras päiväsi ja tartu hetkeen!

Hyvää alkanutta vuotta 2018 sinulle, lukijani!