Mentaalivalmennuksen Personal Trainer

31.03.2017

Toimin yritysvalmentajana ja nyt olen aloittanut valmennuksen myös yksityispuolella. Monta kertaa olemme yksin ajatustemme kanssa. Haluaisimme uudistua, tehdä jotain uutta, pudottaa painoa tai päästää irti vahingollisisita käytösmalleista. 

Pysyvä muutos on vaikeaa ja haastavaa. Yksin se on tosi haasteellista. Me emme usein edes huomaa, kuinka olemme kiinni vahingoittavissa tavoissa ja toistamme niitä, vaikka emme haluaisi. 

Usein keski-iässä elämä alkaa tuntumaan, kuin se olisi ohi ja ollaan vain tylsässä työssä, toisetaan arkea ja mietitään, miten on mahdollista edes että tässä tilanteessa ollaan. Mutta näin ei tarvitse olla. Voit löytää arjesta uutta, itsestäsi uutta ja muuttaa elämäsi positiiviseen suuntaan. 

Sinulla on mahdollisuus päästä unelmiesi mittoihin, löytää ihminen, jota rakastat, tehdä työtäsi ilolla ja positiivisella mielellä. Voit löytää rohkeutta tehdä muutoksia elämääsi, joita tarvitset. Olet kenties tiennyt jo pitkään, että sinun täytyy tehdä muutoksia, mutta pelko pitää sinut kiinni vanhassa.

Pelko onkin suurin jarru elämässä. Pelko uudesta, tuntemattomasta. Vaikka se toisikin mukana hyviä ja parempia asioita, on helpompaa pysyä toimimattomassa tilanteessa, koska se on tuttua ja turvallista.

Toisen kanssa muutos on mahdollista. Aina, kun meillä on toinen ihminen, joka kulkee rinnalla tukemassa ja auttamassa eteenpäin, on kaikki mahdolllista.

Autan sinua menestymään, löytämään omat, positiiviset voimavarasi ja loistamaan.  Jos haluat, laita minulle viestiä ja tarjoan aina ilmaisen valmennuskerran, jolloin voit nähdä, olisiko tämä sinun juttusi!

Muista, tämä elämä on ainutlaatuinen, tee siitä itsellesi paras mahdollinen! Sinä olet arvokas!