Marraskuu 2018

19.11.2018

Marraskuu ja vuosi lähenee kiivaasti loppua kohti. On vain niin pimeää ja koleaa. Tuntuu, kuin olisi ikuisuus siitä, kun viimeksi näin auringon! 

En ole potenut koskaan kaamosmasennusta, mutta nyt ilman lunta, väsyttää todella paljon. Olo on kuin karhulla, joka haluaisi vain vetäytyä talvilevolle ja herätä kun aurinko alkaa suuntaamaan säteitään tänne päin!

Tämän talven ensimmäinen ja viimeinen joogaretriitti lähestyy. Se on onneksi täynnä! Ehdin jo jännittää, toteutuuko se ollenkaan, sillä alkuun osallistujia oli niin vähän. Ja ajankohtana tämä on sellainen aika, että kaikki muutkin järjestävät retiriittejä. 

Niemilomissa on mahtava rauha ja superkaunis luonto. Satoi tai paistoi. 100-vuotta vanha hirsitalo ottaa vieraansa avosylin vastaan ja siellä on hyvä hengittää ja rauha huokuu vanhojen hirsiseinien välistä. 

Odotan innolla retriittiä ja taas kaikkia sinne tulijoita. Tällä kertaa aiheena on hyvinvointi, oma jaksaminen ja omien voimavarojen löytäminen ja niiden vahvistaminen. Joogaa on tietenkin runsaasti, kuten retriitillä kuuluu ollakin.  Lauantai-ilta päättyy savusaunan ihanaan lämpöön ja avantouintiin. Vaikka retriitti onkin lyhyt, tuntuu olo aina, kuin olisi saanut jostain uutta energiaa ja voimaa taas arkeen. 

Eli; jos kaipaat joskus todellista irtiottoa, tule mukaan ensi vuonna!

Ja nyt; tätä vuotta on vielä jäljellä! Kertaa tavoitteesi ja mieti, mitä haluat vielä tänä vuonna kokea ja tehdä! Sitten vain suuntaat askeleesi eteenpäin..! Ja teet sen!