Joulun odotusta

15.12.2018

Olen ollut nyt muutaman viikon "tauolla" joogan ohjaamisesta.  Matkustan joka viikko johonkin päin Eurooppaa ja kaiken tekeminen yhtäaikaa on välillä haasteellista. 

Olen ohjannut monta vuotta putkeen ilman yhtään pidempää lomaa. Tämä kieltämättä tuntuu hieman oudolle, mutta hyvälle. On hyvä ottaa breikkejä ja kuunnella itseään. En halua polttaa itseäni loppuun ja olla uupunut hyvinvointivalmentaja!

Olen luvannut palata takaisin Easy Fitille 12.1 lauantaina. Joten silloin taas nähdään!

Ensi viikolla on jo joulu! En vain voi uskoa, miten nopeasti tämä aika meneekään eteenpäin. Tuntuu, kuin tämä vuosi olisi vasta ollut alussa. Teetkö sinä tsekkausta, missä olet tällä hetkellä menossa? Mikä on vuotena 2018 ollut sinulle merkityksellistä? 

Minulla on ollut ihana vuosi. Vuosi uudessa, italialaisessa työyhteisössä uusien haasteiden parissa. Joogaa olen vähentänyt, mutta kaksi viikkotuntia pidän jatkossakin. 

Olen saanut matkustella todella paljon ja tämä kesä oli jotain aivan mahtavaa. Olen vieläkin kiitollinen siitä. Kiitollisuus kantaa ja kaiken kaikkiaan olen todella kiitollinen kaikesta, mitä olen saanut kokea tänä vuonna. Perheestäni olen kiitollinen eniten, sillä perhe on minulle kuitenkin kaikista asioista tärkein.  Perheeni kanssa juhlin kesällä 50-vuotispäiviäni ja ne olikin ihanat juhlat. 

Tämä vuosi on myös näyttänyt minulle, ketkä ovat oikeita ystäviäni. Niitä on loppujen lopuksi todella vähän. Niistä muutamista, todellisista ystävistä olen kiitollinen. 

Kiitos sinulle, lukijani ja ehkäpä olet käynyt myös tunneillani ja kiitos siitäkin! Toivon sinulle oikein hyvää ja rauhallista Joulua. Pidä itsestäsi huolta ja nauti jokaisesta päivästä!  Muista, sinun ajatuksesi määräävät tulevaisuutesi!