Joogaretriitit

19.10.2017

Olen ollut tosi onnellinen tänä loppuvuotena, sillä joogaretriittini ovat täyttyneet todella nopeasti ja marraskuun retriittin on ihmisiä jo jonotuslistalla. 

Minulta usein kysytään, voinko tulla retriittiiin ilman aiempaa joogan kokemusta. Vastaus on aina; kyllä! Voit tulla joogaretriitteihini juuri sellaisena kuin olet ja ilman aiempaa kokemusta joogasta. Tarjoan aina vaihtoehtoja joogatessa ja jokaisella on mahdollisuus muokata oma harjoitus juuri oman tason mukaisesti. 

Ennen kaikkea joogaretriitit ovat aikaa sinulle. Täysin omaa aikaa luonnon keskellä. Pääset hetkeksi irti arjesta, kiireestä ja voit keskittyä omaan itseesi. 

Omilla retriiteilläni on paljon joogaa. Siksi, että rakastan joogaa ja jooga on mahtava keino vapautua kehon kuona-aineista ja se vain tuo niin hyvän olon. Olen myös halunnut tuoda retriiteilleni jotain muutakin ja siksi mukana on aika luennot. Yleensä nämä liittyy omaan henkiseen kehitykseen tai yleensä hyvinvointiin ja ravintoon. 

Toivon aina ennen kaikkea, että jokainen joogaretriitilleni osallistuva voi kokea rauhaa ja löytää uutta itsestään tai vain saada hetken, jolloin voi vaan olla irti kaikesta arjesta.

Niemilomat on mahtava paikka joogaretriiteille. Savusauna, puhdas ravinto ja mahtava majoitus tarjoaa täydellisen paketin viikonlopulle! 

Olen tosi kiitollinen myös jokaisesta osallistujasta. Ensi vuodelle olen suunnitellut ainakin kaksi retriittiä heti alkuvuodelle ja taas loppuvuodelle kaksi. Mutta mikäli näille retriiteille on vieläkin enemmän kysyntää, lisään niitä.

Jos et ole aiemmin osallistunut retriiteille, mutta haluaisit, niin tule ihmeellä mukaan. Niemilomissa on aina mahdollisuus myös majoittua yhden hengen huoneeseen, jos joku kaipaa omaa rauhaa. Voi olla, että koet vieraat ihmiset epämukavana, mutta sinun ei tarvitse olla muiden kanssa. Sinulla on aina mahdollisuus olla omassa rauhassa, osallistua ohjelmaan oman jaksamisesi mukaan ja koskaan ei ole pakko edes puhua toisten kanssa, jos ei halua.

Retriittini visio ja missio on vapaus. Sinulla on täysi vapaus tulla ja olla juuri sellainen kuin olet ja sinun ei tarvitse esittää yhtään mitään. Olet täysin hyväksytty sellaisena kuin olet! 

Jos haluat lisätietoja retriiteistäni tai tulevista, niin ota minuun yhteyttä!