Joogan livetunnit

31.03.2020

Tunnit You tube-kanavallani ovat lähteneet hyvin käyntiin ja olen ollut tosi iloinen osallistujamääristä.

https://www.youtube.com/channel/UCFiryEXkU399tCLXqdOUeLg?view_as=subscriber

Videot pääsee myös katsomaan täältä omilta kotisivuiltani, jos jostain syystä et ehdi livetunneille.

En voi pitää tunteja julkisena, koska niissä minulla on taustalla musiikkia ja sitä ei saa julkaista you tubessa. Joten täältä videot löytyvät sitten myöhemmin. 

Omalta osaltani yritän auttaa juuri sinua ohjaamalla näitä tunteja, sillä liikunta on paras ennaltaehkäisy sairauksia vastaan. 

Jooga edistää hyvinvointia, sekä fyysistä että henkistä. Aineenvaihdunta lisääntyy, verenkierto kiihtyy, lihaskunto kasvaa ja elastisuus lisääntyy. Olen ottanut tunteihini sekä joogaa, pilatesta että kehonhallintaa. 

Lihaskunto heikkenee iän myötä ja sen vahvistaminen on äärimmäisen tärkeää. Samoin, kuin liikkuvuuden.

Kun meillä on joustavuutta kehossa, vahvuutta lihaksissa ja tasapainon hallintaa, vaikuttaa nämä myös mieleen. Lihaskunto vahvistaa meidän oman tahdonvoiman vahvistamista ja määrätietoisuuden lisäämistä. Liikkuvuus ja elastisuus auttaa kehoamme vapautumaan kuona-aineista.

Itse tarvitsen joogan harjoitusta, sillä pääsen täysin irti stressistä ja asioista, jotka minua juuri sillä hetkellä ärsyttävät. Jooga antaa minulle uutta voimaa ja energiaa. 

Toivon, että voin tätä kaikkea välittää myös sinulle! Ja kiitos myös kommenteista ja palautteista, joita saan. Ne ovat todella tärkeitä minulle!

Nähdään livetunneillani!