Coaching elämänmuutoksen tukena

05.04.2017

Olen todella innoissani coaching-menetelmän voimasta. Coaching auttaa yksilöitä ottamaan käyttöön omat, potentiaaliset voimavarat. Minusta on  ollut mahtavaa nähdä ne muutokset, joita valmennettavissani on tapahtunut coahcingin seurauksena.

Coaching on menetelmä, jota käytetään sekä yrityselämässä että yksilövalmennuksessa. Sen voima perustuu siihen, että muutos lähtee käyntiin yksilön sisältäpäin. Vain silloin muutos on pysyvä. 

Paras valmennus perustuu aina coachin ja coachattavan väliseen vuorovaikutukseen ja luottamukseen. Tämän takia itse tarjoan aina ensimmäisen ilmaisen coaching-tunnin asiakkaalleni, koska ilman luottamusta ei tuloksetkaan ole mahdollisia. Ilman luottamusta ei päästä koskaan syvemmälle tasolle valmennuksessa.

Montako kertaa olet aloittanut dieetit, päättänyt aloittaa säännöllisen liikkumisen, päästä irti tuhoisista käytöstavoista jne. Coaching auttaa sinua pääsemään pysyvään lopputulokseen.

Coachingin tavotteita voi olla myös cv:n päivitys, uuden työpaikan löytäminen, tai vain oman elämän ja sen suunnan pohtiminen. Yleensä sivutuotteena tapahtuu oman itsen voimaantuminen, itseluottamuksen kasvaminen ja itsevarmuuden parantuminen.

Aloitan nyt toukokuussa ensimmäisen ryhmäni, jossa yhdistän coachingin sekä joogan. Uskon tämän yhdistelmän menestykseen, sillä jooga auttaa kehoa vapautumaan negativiisesta energiasta, hengitysharjoitusten avulla saat happea lihaksiin ja keuhkoihin sekä asanaharjoitus vahvistaa ja voimistaa kokonaisvaltaisesti kehoasi. Loppurentouksen aikana voit vahvistaa tavotteitasi ja sisäistä kasvuasi.

Tämä valmennus on todella kokonaisvaltainen ja innolla odotan sinua kurssilleni!