Yoga with Minna

Minnan blogi

 

Kohta on jo jouluaatto. Tämä aika on mennyt aivan hurahtamalla. Itse asiassa koko vuosi. Tuntuu, kuin vasta äsken olisi ollut vuoden alku. Ja nyt tämä on tässä. Mietin juuri, mitä asioita ja ajatuksia minulla oli tätä vuotta kohtaan ja kuinka ne ovat toteutuneet.

Olin kärsinyt heikosta itsetunnosta pitkään. En tunnistanut tätä, ennen kuin vasta jooga aukaisi silmäni katsomaan sisimpääni. Olin menestynyt urallani ja tämä ikään kuin todisti minulle, että olen ok. Kuitenkin vähäinenkin vastoinkäyminen romutti minua sisäisesti. Jos joku ihminen ei ollut samaa mieltä kanssani, koin sen heti hylkäämisenä ja...

Hyppään taas tuntemattomaan ja olen työstämässä uutta verkkovalmennusta! Tämä on ensimmäinen, oma verkossa tapahtuva valmennus.

Joogaretriitit

19.10.2017

Olen ollut tosi onnellinen tänä loppuvuotena, sillä joogaretriittini ovat täyttyneet todella nopeasti ja marraskuun retriittin on ihmisiä jo jonotuslistalla.

Olen tämän vuoden aikana muuttanut ruokavalioni täysin. Minulla ei ole ollut painon kanssa ongelmia, vaikka olen aiemmin syönyt todella epäterveellisesti. Työskentelin stressin alla ja söin mitä sattui ja tietenkin vasta silloin, kun oli aivan kamala nälkä. Kahvin avulla selvisin hienosti ja energiaa riitti koko päiväksi. Ranskassa söin patonkeja...

Aloitin vuoden alussa Helsingissä opinnot Business Coaching-tutkintoon. Koulutus kesti puoli vuotta ja se oli parempi, mitä ikinä olisin voinut kuvitella. Alun perin menin kurssille voidakseni käyttää näitä taitoja liike-elämässä, mutta huomasin tämän toimivan myös äärimmäisen hyvin elämänvalmennuksessa.

Joogassa Patanjalin 8 limbs of yoga, on monta elämänohjetta, jossa yksi on Tapas. Tapas ei ole tässä yhteydessä espanialainen välipala, vaan se tarkoittaa polttamista, palamista, rohkeutta, itsekuria.

Elokuu on jo puolessa välissä! Ei vielä syksy, vaan loppukesän aika.

Olen todella innoissani coaching-menetelmän voimasta. Coaching auttaa yksilöitä ottamaan käyttöön omat, potentiaaliset voimavarat. Minusta on ollut mahtavaa nähdä ne muutokset, joita valmennettavissani on tapahtunut coahcingin seurauksena.

Toimin yritysvalmentajana ja nyt olen aloittanut valmennuksen myös yksityispuolella. Monta kertaa olemme yksin ajatustemme kanssa. Haluaisimme uudistua, tehdä jotain uutta, pudottaa painoa tai päästää irti vahingollisisita käytösmalleista.