Yoga with Minna

Minnan blogi

 

Olen tämän vuoden aikana muuttanut ruokavalioni täysin. Minulla ei ole ollut painon kanssa ongelmia, vaikka olen aiemmin syönyt todella epäterveellisesti. Työskentelin stressin alla ja söin mitä sattui ja tietenkin vasta silloin, kun oli aivan kamala nälkä. Kahvin avulla selvisin hienosti ja energiaa riitti koko päiväksi. Ranskassa söin patonkeja...

Aloitin vuoden alussa Helsingissä opinnot Business Coaching-tutkintoon. Koulutus kesti puoli vuotta ja se oli parempi, mitä ikinä olisin voinut kuvitella. Alun perin menin kurssille voidakseni käyttää näitä taitoja liike-elämässä, mutta huomasin tämän toimivan myös äärimmäisen hyvin elämänvalmennuksessa.

Joogassa Patanjalin 8 limbs of yoga, on monta elämänohjetta, jossa yksi on Tapas. Tapas ei ole tässä yhteydessä espanialainen välipala, vaan se tarkoittaa polttamista, palamista, rohkeutta, itsekuria.

Elokuu on jo puolessa välissä! Ei vielä syksy, vaan loppukesän aika.

Olen todella innoissani coaching-menetelmän voimasta. Coaching auttaa yksilöitä ottamaan käyttöön omat, potentiaaliset voimavarat. Minusta on ollut mahtavaa nähdä ne muutokset, joita valmennettavissani on tapahtunut coahcingin seurauksena.

Toimin yritysvalmentajana ja nyt olen aloittanut valmennuksen myös yksityispuolella. Monta kertaa olemme yksin ajatustemme kanssa. Haluaisimme uudistua, tehdä jotain uutta, pudottaa painoa tai päästää irti vahingollisisita käytösmalleista.

Kevät on täällä vihdoin! Valon määrä lisääntyy päivä päivältä ja koen sen voimakkaasti myös omissa tunteissa ja fiiliksissä. Minulle kevät on aina uudesti syntymisen aikaa ja tuntuu, että on raivattava tilaa uudelle! Minulla tämä tapahtuu kodin siivoamisen kautta, turhasta tavaramäärästä irrottautuminen ja samalla myös kehon ja mielen...

Olen hurahtanut täysin avantouintiin, mistä kiittäminen on minun ihania joogaoppilaitani! He ovat saaneet minut raahattua avantoon, joka on viimeinen paikka, missä olisin ikinä uskonut käyväni! Mutta niin vain kävi ja pian jo huomasin, että minulla on jäsenmerkki Joensuun Jääkarhujen avantouimareihin ja sieltä minut löytää joka viikko!

Tammikuu on jo loppusuoralla. Tämä kuukasi on ollut todella kiireinen ja olen aloittanut ohjaamisen myös Foreverilla. Lisäksi loin uuden valmennuspaketin, 30 days Top Challengen.

Olemme joulukuun lopussa ja teen tässä yhteenvetoa kuluneesta vuodesta. Minulle tämä vuosi on ollut todella merkistyksellinen ja tosi paljon on tapahtunut. Uusi lapsenlapsi on syntynyt, (eli olen jo kolminkertainen mummo!) omat, nuoremmat lapset kasvavat ja kehitystä on tapahtunut joka elämänalueella.