Yoga with Minna

Minnan blogi

 

Tänään tein taas uusia joogavideoita mökilläni, mutta alkoi sataa kaatamalla vettä joten videoiden kuvaus jäi ruhtinaalliseen kahteen videoon.

Elokuu alkaa!

31.07.2019

Kesälomani alkaa olla jo lopuillaan ja olen kyllä nauttinut suunnattomasti vain paikallaan olosta. Matkustan niin paljon, niin tämä pysähtyminen on ollut todella tärkeää minulle.

Kesäkuu 2019

24.06.2019

Kesäkuu on kohta jo ohi! En kestä, päivät menevät sellaisella vauhdilla, etten ehdi pysyä mukana.

Olen ollut nyt muutaman viikon "tauolla" joogan ohjaamisesta. Matkustan joka viikko johonkin päin Eurooppaa ja kaiken tekeminen yhtäaikaa on välillä haasteellista.

Marraskuu 2018

19.11.2018

Marraskuu ja vuosi lähenee kiivaasti loppua kohti. On vain niin pimeää ja koleaa. Tuntuu, kuin olisi ikuisuus siitä, kun viimeksi näin auringon!

Lokakuu 2018

07.10.2018

Lokakuu on alkanut ja minulla ainakin muutosten keskellä. Muutokset eivät ole mitenkään suuria, mutta liittyvät omaan jaksamiseen.

Meillä on ollut aivan mahtava heinäkuu täällä Pohjois-Karjalassa! Säät ovat olleet aivan upeat ja hellettä riittänyt. Olen nauttinut jokaisesta hetkestä ja jokaisesta auringonsäteestä kesämökilläni Juojärven rannassa.

Toukokuun alku

30.04.2018

Tänään on vappuaatto ja toukokuun alku jo häämöttää! En voi ymmärtää tätä ajan kulua. Tuntuu, kuin aika menee kuin siivillä enkä ehdi edes huomaamaan, kun olemme jo kesässä!

Kohta on jo jouluaatto. Tämä aika on mennyt aivan hurahtamalla. Itse asiassa koko vuosi. Tuntuu, kuin vasta äsken olisi ollut vuoden alku. Ja nyt tämä on tässä. Mietin juuri, mitä asioita ja ajatuksia minulla oli tätä vuotta kohtaan ja kuinka ne ovat toteutuneet.

Olin kärsinyt heikosta itsetunnosta pitkään. En tunnistanut tätä, ennen kuin vasta jooga aukaisi silmäni katsomaan sisimpääni. Olin menestynyt urallani ja tämä ikään kuin todisti minulle, että olen ok. Kuitenkin vähäinenkin vastoinkäyminen romutti minua sisäisesti. Jos joku ihminen ei ollut samaa mieltä kanssani, koin sen heti hylkäämisenä ja...

Hyppään taas tuntemattomaan ja olen työstämässä uutta verkkovalmennusta! Tämä on ensimmäinen, oma verkossa tapahtuva valmennus.

Joogaretriitit

19.10.2017

Olen ollut tosi onnellinen tänä loppuvuotena, sillä joogaretriittini ovat täyttyneet todella nopeasti ja marraskuun retriittin on ihmisiä jo jonotuslistalla.