Yoga with Minna

Minnan blogi

 

Tunnit You tube-kanavallani ovat lähteneet hyvin käyntiin ja olen ollut tosi iloinen osallistujamääristä.

Vuosi 2020 lähti todellakin yllätyksellisesti käyntiin. Minä, kuten varmasti moni muukin ajatteli tämän vuoden olevan läpimurto ja onnistumisen vuosi.

Olen ottanut askeleen epämukavuusalueelleni ja aloitin livelähetykset You tuben kautta. En halunnut ottaa mitään riskiä, että joku sairastuisi tunneillani, joten nyt joogataan livenä.

Tänään tein taas uusia joogavideoita mökilläni, mutta alkoi sataa kaatamalla vettä joten videoiden kuvaus jäi ruhtinaalliseen kahteen videoon.

Elokuu alkaa!

31.07.2019

Kesälomani alkaa olla jo lopuillaan ja olen kyllä nauttinut suunnattomasti vain paikallaan olosta. Matkustan niin paljon, niin tämä pysähtyminen on ollut todella tärkeää minulle.

Kesäkuu 2019

24.06.2019

Kesäkuu on kohta jo ohi! En kestä, päivät menevät sellaisella vauhdilla, etten ehdi pysyä mukana.

Olen ollut nyt muutaman viikon "tauolla" joogan ohjaamisesta. Matkustan joka viikko johonkin päin Eurooppaa ja kaiken tekeminen yhtäaikaa on välillä haasteellista.

Marraskuu 2018

19.11.2018

Marraskuu ja vuosi lähenee kiivaasti loppua kohti. On vain niin pimeää ja koleaa. Tuntuu, kuin olisi ikuisuus siitä, kun viimeksi näin auringon!

Lokakuu 2018

07.10.2018

Lokakuu on alkanut ja minulla ainakin muutosten keskellä. Muutokset eivät ole mitenkään suuria, mutta liittyvät omaan jaksamiseen.

Meillä on ollut aivan mahtava heinäkuu täällä Pohjois-Karjalassa! Säät ovat olleet aivan upeat ja hellettä riittänyt. Olen nauttinut jokaisesta hetkestä ja jokaisesta auringonsäteestä kesämökilläni Juojärven rannassa.

Toukokuun alku

30.04.2018

Tänään on vappuaatto ja toukokuun alku jo häämöttää! En voi ymmärtää tätä ajan kulua. Tuntuu, kuin aika menee kuin siivillä enkä ehdi edes huomaamaan, kun olemme jo kesässä!